Home

Egyedi utánfutó vizsgáztatás

egyedi utánfutók. időszakos műszaki - vizsgáztatás-felkészítés. utánfutójának vizsgáztatását is vállaljuk. Utánfutó gyártás. Az utánfutókat megrendelésre gyártjuk, átlagosan 4-6 hét átfutási idővel. Utánfutó kölcsönzés. Nyitott és ponyvás áruszállító, motorszállító utánfutók kölcsönzése Műszaki vizsga ügyintézés 7.500,-+ ÁFA . Okmányirodai ügyintézés 7.500,-+ ÁFA legyen és az utánfutó saját tengelyét terhelje: Ha ritkán használunk egy utánfutót, akkor az olcsóbb minőség is megfelelő lehet. Bár ez is függ a vásárló egyedi igényeitő [utánfutó vizsgáztatás] Készíttessen egyedi utánfutót! Gyakran van szüksége utánfutóra szállításhoz, és úgy döntött, saját, egyedi igények szerint kialakított járművet vásárol

Gimibo Kft. - Utánfutó kölcsönzés és szerví

Építtessen egyedi utánfutót! Az utánfutók nagy segítséget jelentenek azoknak, akik nagy tömegek szállításával foglalkoznak, ám nem rendelkeznek azok befogadására és szállítására alkalmas teherjárművel A személyautók számára sokszor nehézséget jelent a nagy tömegű és térfogatú szállítás, ám, ha rendelkezik autónk vonóhoroggal, máris jelentősen javulnak az.. Utánfutó műszaki vizsgáztatás gördülékenyen. 2021-07-26 Tudástár. Nélkülözhetetlen munkaeszköze a gépjármű, és ezzel együtt rendszeresen használ utánfutót is? Hamarosan szükség lesz az utánfutó műszaki vizsgáztatására, vagy beszerzés előtt áll, és még nincs tisztában a tudnivalókkal? Érdemes online.

A műszaki vizsgáztatás előtt szakszervizünk gondosan felkészíti a pótkocsit, hogy minden előírásnak megfeleljen. Amennyiben javítás szükséges a sikeres műszaki vizsgáztatáshoz, úgy az szakembereink rövid határidővel szervizünkben elvégzik és ezzel garantálják a sikeres műszaki vizsgát, a jármű forgalomba helyezését a honosítási eljárás 8.000,- Ft, az egyedi forgalomba helyezési engedély kiadása pedig 22.800,- Ft. Ezek a jármű kategóriától független díjak. Az előző eljárásokhoz kötődő műszaki vizsgálat költségét viszont már befolyásolja az adott jármű kategóriája és kivitele Ha szeretnél elsőként tudomást szerezni Utánfutó Centrum Göd új bejegyzéseiről és akcióiról, kérjük, engedélyezd, hogy e-mailen keresztül értesítsünk. E-mail címed máshol nem kerül felhasználásra, valamint bármikor leiratkozhatsz levelezési listánkról Home [utánfutó vizsgáztatás] Könnyítse meg a szállítást egyedi utánfutóval! on: január 14, 2019 In: Autó-Gépjárm. 5 céget talál egyedi utánfutó kifejezéssel kapcsolatosan Somogy megye Autómentés 0-24h Tel: 30/2880742. Műszaki vizsgáztatás: 3,5 tonna alatti személyautók, kisteherautók, utánfutók 01 és 02 kategória. Ererdetiségvizsgálat. Thermo King Márkakereskedés és Márkaszerviz: 3,5 tonna alatti és feletti haszongépjárművek.

Szene László Utánfutó Készítő Egyéni Vállalkozó, Szabadkígyós, ÓKÍGYÓSI ÚT 163, Utánfutó készítéssel foglalkozó vállalkozás. Készítünk, egy, ill. kéttengelyes fékes és féknélküli tipusbizonyítványos, valamint egyedi elképzelés sz Oldalkocsis motorkerékpár - 28.000 Ft. Figyelem! Taxi, gázüzemű illetve oktatóautó esetében kérje egyedi árajánlatunkat, illetve összkerekes gépjármű esetében a vizsga díja 4.100 Ft.- többletköltséggel jár. Jó tudni! Műszaki vizsgára bocsátáshoz szükség van: • A forgalmi engedélyre; • Első és hátsó. Egyedi kivitelű, új utánfutók a kínálatunkban! A megszokott jól bevált Trailer Europe ALFA utánfutókon túl, egy kis egyediséggel is bővült a kínálat, ami bizonyos használati módoknál megkönnyíti a tulajdonosa életét. 3 új kivitel köszönti a 2017-es évet: A Trailer Továb Műszaki vizsgáztatás P1 autó 9023 Győr, Fehérvári út 25 - személygépkocsi, motorkerépár, taxi, tehergépkocsi 3,5t alatt, utánfutó, egyedi autó vizsgáztatás Tel.+36 70/223-73-7 Az egyedi forgalomba helyezési engedély igazgatási szolgáltatási díja: 22.800,-Ft. Eljárási díj megfizetésének módja: készpénzben a helyszíni pénztárban, vagy bankszámlák közötti átutalással. (Az azt követő forgalomba helyezés előtti műszaki vizsgálat díja jármű fajtától függően a vonatkozó jogszabály 1.

Home - MIller Car - gépjármű vizsgáztatás. GÉPJÁRMŰ. MŰSZAKI VIZSGA. Miller Car - Debrecen. Vállaljuk autód, kisteherautód (3,5T-ig), utánfutód műszaki vizsgáztatását és eredetvizsgáját a felkészítéstől egészen a műszaki vizsgáig. bejelentkezem 3 céget talál egyedi utánfutó kifejezéssel kapcsolatosan Zalaegerszegen Autómentés 0-24h Tel: 30/2880742. Műszaki vizsgáztatás: 3,5 tonna alatti személyautók, kisteherautók, utánfutók 01 és 02 kategória. Ererdetiségvizsgálat. Thermo King Márkakereskedés és Márkaszerviz: 3,5 tonna alatti és feletti. Ha EGYEDI pótkocsi/utánfutó járművet vásárolna, akkor keressen a Használtautó.hu-n, ahol több mint 199 EGYEDI pótkocsi/utánfutó között válogathat Műszaki vizsga Csepel, műszaki vizsgáztatás 21. ker, motor műszaki vizsga, gépjármű vizsgáztatás, gázos autó vizsga, gázüzemű autó műszaki vizsga, műszaki vizsga árak csepel, műszaki vizsgáztatás Budapest, Soroksár, autóvizsga Erzsébet, autóvizsgáztatás Kispest, eredetvizsgálat Budafok, eredetiségvizsgálat Ferencváros, eredetvizsga Halásztelek, műszaki.

Utánfutókkal kapcsolatos információ Utánfutó, alumínium

Akció: személygépkocsi műszaki vizsgadíja 19.990 Ft. Az ár tartalmazza a személygépjármű teljes körű állapotfelmérését. személygépkocsi: 23.990 Ft helyett 19.990 Ft. elektromos autó: 23.990 Ft helyett 19.990 Ft. tehergépjármű 3,5 tonnáig: 24.990 Ft helyett 21.990 Ft. gázüzemű autó: 23.990 Ft helyett 19.990 Ft Szgk. vontatható egyedi áruszállító utánfutó. Értékesítésre kerülő vagyontárgyak. Személygépkocsival vontatható áruszállító egyedi utánfutó. Gyártási év 1990., saját tömege 248 kg, együttes tömeg 750 kg, műszaki vizsga érvényessége 2019. november 28

utánfutó 750kg-ig (O1) 13.990,-Ft: motorkerékpár (L3E) 10.990,-Ft: tehergépkocsi 3500kg-ig (N1) Műszaki vizsgáztatás a vizsgát megelőzően egyedi árajánlat alapján azonnal kijavítjuk.) Ingyenes interneteléréssel felszerelt kényelmes ügyfélvárónkban várhatja meg az átvizsgálást és a műszaki vizsgát VIZSGÁZTATÁS. BEJELENTKEZÉS: +36 Utánfutó max 750 kg-ig: 16.000 Ft Mkp: 12.000 Ft illetőleg a matrica utángyártására vagy egyedi gyártására vonatkozó kérelemmel sem rendelkezik. A balesetveszélye vagy a balesetben súlyosan megrongálódott járművekkel - c) és g) pont) - nem lehet tovább közlekedni, a többi.

Az ismeretlen pliszé függöny titka – 4kereken

nem tudom, soknak tűnik, szerintem 16.000, max. 19.000 lenne, a műszaki vizsgáztatás utolsó felvonása, hogy a forgalmiba bejegyzik az új érvényességet. Mondjuk műszaki vizsgán is készül Jármű műszaki adatlap, meg kaptál számlát, abból is ki kell derüljön, mit fizettél. (hívd fel őket Utánfutó (O1 és O2) Műszaki vizsgáztatás hatósági díj: 8 390 Ft. Hatósági eljárás, amelynek célja a jármű egyedi azonosítóinak ellenőrzése és amely ahhoz szükséges, hogy a jármű új tulajdonosa nyilvántartásba vetethesse a járművét Egzotikus egyedi zuhanykabinok kiépítése. Események. Események. A növénybérlés a rendezvényszervezés fontos lépése! Események. A catering szolgáltatás biztos befutója: a hidegtál. Események. Hostess ügynökség nélkül nincs céges rendezvény Márkafüggetlen műszaki vizsgáztatás a Suzuki Varró szervizeiben. A Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt műszaki vizsgáló állomásokként saját hatáskörben vállaljuk 3.5 tonna össztömegig bármilyen személy- és tehergépkocsi, valamint utánfutó helyszíni műszaki vizsgáztatását a XVIII. illetve a XIX. kerületben..

[utánfutó vizsgáztatás] - hetkoznapi

Utánfutó. Vállaljuk fék nélküli vagy ráfutófékes egyedi utánfutók gyártását megrendelői igények alapján. Utánfutóinkat minden esetben alvázvédett vagy tüzihorganyzott acélvázra építjük. KNOTT vagy ALKO gyártmányú torziós tengellyel, kapcsolófejjel szereljük , biztosítva a magas minőségi elvárásokat Egyedi vizsgáztatás . Gépjárművét akár egyedi engedélyekkel is vizsgáztatjuk. Forgalomba helyezés . A forgalomba helyezés esetén sincs számunkra akadály. Utánfutó. 1 Offers. Gépjármű gyártás során felhasznált márkák. Referenciáink számokban. A növekedésünk folyamatos illetve egyedi igény szerint. - Minden Magyarországon forgalmazott gépjármű (3,5 tonnáig), utánfutó, lakókocsi időszakos műszaki vizsgáztatása és a vizsgára való felkészítése. Szerződéses gépkocsi karbantartás és időszakos vizsgáztatás.

Gimibo Kft

utánfutó vizsgáztatás - uzletinet

 1. Könnyű pótkocsi, lakókocsi, utánfutó: 16.000,- motorszámát és rendszámát azaz a gépjármű egyedi azonosító elemeit. Ezeket, az adatokat összehasonlítják a gyári állapothoz, a kísérő okmányokhoz, és a BM nyilvántartásához képest. Műszaki vizsga Csepel, műszaki vizsgáztatás 21. ker, motor műszaki vizsga.
 2. Az utánfutó fékezésének a megengedett 750 kg-os összsúly alatt is rendkívül nagy jelentősége van. Addig nincs semmi baj, amíg egyenes úton, lassan, egyenletesen vontatjuk utánfutónkat. De rögtön megváltozik a helyzet, amikor hirtelen lassításra, szlalomozásra, kanyarodásra kényszerülünk..
 3. Utánfutó (O1 és O2) Műszaki vizsgáztatás hatósági díj: 8 390 Ft Előzetes átvizsgálás díja: 7 900 Ft: 16 290 Ft: Hatósági eljárás, amelynek célja a jármű egyedi azonosítóinak ellenőrzése és amely ahhoz szükséges, hogy a jármű új tulajdonosa nyilvántartásba vetethesse a járművét..

[utánfutó vizsgáztatás] - iparonline

Az utánfutókat számos módon kialakíthatjuk, így a hagyományos eszközök mellett lehetőség van lószállító, valamint járműszállító kialakítására is. De kire bízzuk az egyedi utánfutógyártást? Cégünk, a VALKAI Futó Kft. nagy szakértelemmel segít az egyedi utánfutók gyártásában az Ön igényei szerint! Hagyományos utánfutók, autó- és hajószállítók. Műszaki vizsgáztatás AKCIÓ - 19.900 Ft -tól! Műszaki vizsga árak: utánfutó: 15.500 Ft. motorkerékpár: 12.000 Ft. hogy az okmányban található adatok egyeznek-e az autón található egyedi azonosító adatokkal, a forgalmi engedélyben az adatoknak (alvázszám, motorszám, tömeg és teljesítményadatok, szállítható. Kínál Sátras utánfutó: Használt sátras utánfutó. Sátor: 3 személyes Messager , utánfutó: egyedi gyártású, vizsgáztatás után forgalomba helyezhető 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáró

Nyilatkozat *Adatai közlésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft szolgáltatásnyújtás, folyamatos kapcsolattartás, piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából kezelje, az Öntől származó információkkal együttesen dolgozza fel. A hozzájárulás kiterjed az Ön által egyéb célú kapcsolatfelvétellel egyidejűleg. 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról. A közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvényben, valamint a közlekedési, hírközlési és építésügyi miniszter feladatáról és hatásköréről szóló 37/1989 Műszaki vizsgáztatás XI. kerület | motor műszaki vizsga ára 9.990 Ft | autó műszaki vizsga ára 19.990 Ft |utánfutó műszaki vizsga ára 15.490 Ft | kis teherautó műszaki vizsga ára 21.990 Ft | Eredetiségvizsgálat minden járműre utánfutó, utánfutó javítás, szerviz, car, Fényezés, márka független, személyautó műszaki vizsgáztatás, javítás, szerelő, autószerelés.

Utánfutó műszaki vizsgáztatás gördülékenyen - 4kereken

Könnyű pótkocsi,utánfutó - Eb szállít

Autójavítás és karosszéria javítás Budapest. Biztosítás és kárügyintézés valamint kárrendezés gyorsan és korrekten. Teljes körű, márkafüggetlen autó vizsgáztatás és karosszériajavítás 54 céget talál utánfutó vizsgáztatás kifejezéssel kapcsolatosan a Telefonkönyv cégkereső adatbázisában A rövid és hosszú platós elektromos autók alkalmasak különböző méretű, tömegű és formájú áruk szállítására, akár utánfutóval is, parkokban, közterületeken, golfpályákon, repülőtereken, hotelekben, állat- és növénykertekben, ipari területeken.. Egyedi megoldások is kivitelezhetőek, pl: billenő plató, lombszállítás, öntöző jármű, hulladékgyűjtés Telefonszám. +36309167175. E-mail. rolasting@t-online.hu. Megtekintés helye. Győr. Pótkocsik, utánfutók rendszámmal való ellátása. Okmány nélküli szállító járművekhez egyedi összeépítési műszaki dokumentációk, ügyintézés Nemzeti Közlekedési Hatóság felé, vizsgáztatás. Egyedi , fékes és fék nélküli. Ár: 2890000 Ft Egyedileg tervezett és gyártott t?zihorganyozott, meger?sített vázszerkezettel készült, torzió rugós, fékes, két tengelyes, alsó kerekes, 2700kg össztömeggel bíró, 2000-2700kg össztömegig vizsgáztatható, dobozos utánfutó gyártótól eladó

Cooper and Hunter

Utánfutó Centrum Göd, Pesti út 5

Vizsgáztatás EREDETISÉGVIZSGÁLAT és típusfüggetlen MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS az alábbi kategóriákban: Személygépkocsi, Tehergépkocsi 3,5 tonnáig, Motorkerékpár, Utánfutó, Lakókocsi, Lakóautó, LPG üzemû gépjármûvek. LPG szerelés Autógáz rendszerek - MIÉRT Találatok Karosszéria III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer, Budapest keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Budapest közelében található autó karosszéria javítás, festés területen dolgozó válallkozásoktól. Ingyenes, személyre szabott árajánlatok kérés Kelemen Szervíz - Budapest. Utánfutó, trailer, betonkeverő kölcsönzőnk nagy választékban kínál kölcsönzésre személygépkocsival vontatható utánfutókat, oldalmagasítós utánfutót, csőtartós utánfutót, ponyvás utánfutót, ponyva nélküli utánfutót, nagy teherbírású utánfutótól a bútorszá 437 elado egyedi apróhirdetés az ország egész területén>. Válogass a Jófogás.hu elado egyedi hirdetései között Egyedi kialakítás Az alábbi lista hajóink széria és külön választható tartozékainak és opcióinak széles körét tartalmazza. Alapvetően a merevaljú (RIB) hajókra jellemző e gazdag kínálat, de egyes elemei (pl. a hajótest, a tömlő színének, mintájának kialakítása) szinte valamennyi termékünk esetén az Ön.

Swace széles kialakítását erőteljesen kihangsúlyozza a hátrafele ívelő vonalvezetése, amelyet az egyedi tervezésű LED fényszórók és a nagy, méhsejtmintás hűtőrács tesz még tökéletesebbé. A Swace utasterének tervezésekor a kényelem és a jól használhatóság volt a fő szempont Utánfutó egyedi igényre de hol es hogyan? Figyelt kérdés Szeretnék egy faék egyszerűségű utánfutót csináltatni, később pedig ráépíteni egy kvázi lakókocsit (ággyal polcokkal mini konyha stb) Teljes körű műszaki vizsgáztatás. Gyorsszerviz. Ingyenes átvizsgálás. Kapcsolt szolgáltatás esetén egyedi árképzés. Szolgáltatás hozom-viszem opcióval is! Autómentés és egyéb traileres munkák. Utánfutó bérlés E-mail-ben, telefonon és személyesen is elérhetőek vagyunk Continental Premium Contact 6,KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT ADAC ajánlás - jó minősítés. N1G (kistehergépkocsi összkerékhajtással), O1 (könnyű pótkocsi - utánfutó), O2 (nehéz pótkocsi), L3e (motorkerékpár) A MŰSZAKI VIZSGA KÖVETELMÉNYÉNEK TELJESKÖRŰ VIZSGÁLATA (MÁSHOL TÖRTÉNŐ MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS ESETÉN): 8. EGYEDI Pongratz AT400. Évjárat: 2008/8 Műszaki vizsga érvényes: 2010/8 Kivitel: Utánfutó- autószállító Állapot: Megkímélt Jelleg: Magyar okmányokkal Szín: Világosszürke Saját tömeg: 920 kg Össztömeg: 3.500 kg Tengelyek száma: 2 db LEÍRÁS 2 db autó szállítására alkalmas, ráfutófékes autószállító. M750G fékes.

[utánfutó vizsgáztatás] cegrovat

 1. t a gyári új (szalonból, gyártótól vásárolt) járművek hatósági műszaki.
 2. RZ Műszaki vizsgabázis Kft. Műszaki vizsga Kecskeméten kedvezménnyel! A műszaki vizsga előtt az átvizsgálást mi vállaljuk! Ingyenes Ózonos tisztítás
 3. Tévhit! Nem kell, hogy érvényes legyen a külföldi műszaki vizsga a forgalomba helyezéshez! Frissítve: 2019. ápr 28. Az elmúlt időszakban több autós portál kezdett el foglalkozni gépjármű honosítási eljárásokkal kapcsolatos témákkal, bárcsak ne tették volna. Ugyan értékelendő, hogy megpróbálnak kellő.
 4. Az egy dolog, hogy műszakilag mire képes, a KRESZ elírásait kell betartanod! A KRESZ 26. § (1) bekezdés b) pontja egyértelműen kimondja, hogy gépjárműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel autópályán maximum 80 km/óra, lakott területen kívül egyéb úton 70 km/óra, lakott területen 50 km/óra sebességgel szabad közlekedni
 5. Eredetvizsga Budapest II. kerületi eredetvizsgáló állomás 15 év szakmai tapasztalattal. Az eredetvizsgálat időtartama 45 perc
 6. Utánfutó Műszaki Vizsga Díja 2020. Utánfutó műszaki vizsga · Egy újonnan forgalomba helyezett utánfutó természetesefolyékony fa n alapból rendelkezik műszkölyök kutya fajták aki vizsgával. Az utánfutók és a könnyű pókecskemét gumis tkocsik az O1-es besorolást kapják a műszaki vizsgán
 7. A vizsga letételének nem feltétele a tanfolyamon való részvétel. (3) Amennyiben a bíróság vagy a rendőrség a vezetésre jogosító okmány visszaadását, vagy a vezetési jogosultság gyakorlását. a) jártasság igazolásához, b) új járművezetői vizsgához

Egyedi utánfutó Somogy megye - Arany Oldala

( vizsga időpontot 1-2 hétre, 7-10 munkanapra adnak ) ----- Néhány esetben előfordulhat hogy az utánfutó azonosító adatai nem szerepel az NKH számítógépes adatbázisában. Ilyen esetben a műszaki adatlap kiadására 5-7 napot kell várni, mivel az adatokat központilag rögzítik a rendszerben ----- Egyedi forgalomba helyezés. Pedig valójában nemcsak a biztosítás az, amivel egy utánfutónak rendelkeznie kell: ahhoz, hogy forgalomban közlekedjünk vele, ugyanúgy szükséges rá forgalmi engedély, rendszám, törzskönyv és műszaki vizsga is. Az utánfutó biztosítás árak természetesen lényegesen kedvezőbbek, mintha személygépjárműre kötnénk, így. Utánfutó Centrum Göd. 723 likes · 59 talking about this · 3 were here. Több évtizedes tapasztalatokkal veszünk részt az utánfutók értékesítésében, gyártásban- átépítésben , felújításban a hazai piacon

132 utánfutó apróhirdetés Zala megyében. Válogass a Jófogás.hu utánfutó hirdetései között utánfutó műszaki vizsgáztatás; ahol számos kész karikagyűrű és egyéb ékszer mellett megtalálja egyedi készítésű ékszereimet is. Amennyiben úgy gondolja, hogy eljegyzésre egy egyedi karikagyűrűt vagy eljegyzési gyűrűt szer. 1993 Egyedi Utánfutó Eladó utánfutó. Én nem tudtam át íratni mert azt mondták a vizsga bázison hogy nem látszik az alváz szám. Pedig látszik és így nem ment át. Azóta nem is foglalkoztam vele. Máshol nem próbáltam. Ennek tudatában érdeklődj! Üzenetben vagy telefonon 0620613 2328 az ár fix 150 ezer forint.. Eladó autó apróhirdetés Egyedi, VADONATÚJ Magyar gyártású utánfutó. Hegesztett vasból, vízhatlan rétegelt-lemez platóval, 10 Lapos laprugó köteggel, 14 colos kerekekkel szerelt kivitel. 2, 8m x 1, 7m platómérettel, laprugós-lengéscsillapítós. 750kg össztömegig vizsgáztatható. 4 Év műszaki vizsga és 1 év gyártói garancia Csörlő gépészeti tervezés: jármű alváz és felépítmények, utánfutó alváz és felépítmények, tehergépjárművek zárt és nyitott felépítményei, járműtechnikai berendezések alkatrészei, egyedi gépek, célgépek, jármű interior, exterior surface modelle

Zárt dobozos utánfutó

Szene László Utánfutó Készítő Egyéni Vállalkozó

 1. A gépjármű eredetiségvizsgálat árak országos költsége 14.000-22.000 Forint, azaz átlagosan 18.000 Ft-ba kerül Magyarországo
 2. Műszaki vizsga: 2015 08 12 Évjárat: 2012 Raktér hossza: 3,00 m cm Raktér szélesség: 1, 50 m cm Raktér magassága: 1, 86 m cm Bérleti díj. 1/2 napra: 3990 ft Ft. 1 napra: 5990 ft Ft. több napra: részletek. Áraink nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Kapcsola
 3. den esetben egyedi árajánlatot készítünk az ügyfél részére
 4. Utánfutó magasító - Nagykanizsa, Zal. den kivitelben és felépítménnyel, akár egyedi méretekben is. Utanfutó választékun. Utánfutó kölcsönzés (éjjel-nappal):2220 Vecsés Fő út 13. Telefonszám: 06-29-747-768 vagy 06-70-323-28-89. E-mail cím: info@utanfutocentrum.huinfo@utanfutocentrum.h
 5. Egyedi építésű 20 lábas vitorlás, tároló kocsival együtt ELADÓ! (Építette: BKV ELŐRE S. C.) Dupla tőkesúlyos, legnagyobb merülés 53 cm. Kulturált belső és külső megjelenés. Hajólevéllel rendelkezik. Vizsga érvényessége: 2025.Május Teljes vitorlázattal és egy 6 LE Mercury 4 ütemű motorral. Megtekinthető: balatonszemesi kikötőben
 6. EGY KIRÁLYI AJÁNLAT - új telephely, új lehetőségek! Szabadtéri tárolási lehetőség télen-nyáron. Hajók fel-és leengedése adott időpontra biztosított. tankolási lehetőség biztosítot. Hajók és motorok komplett tisztítása. Olajtípus: Valvoline és Motul (gyári szerződtetett partnereink) Hajók és motorok téliesítése

Műszaki vizsgáztatás - Szappanos Autójavító Kft

 1. Utánfutó kölcsönzés (9) Autómentés (16) Sofőr Szolgálat (6) Lakóautó, lakókocsi bérlés (7) Autóbérlés külföld (4) Kisbusz, mikrobusz bérlés (9) Limuzin bérlés (13) Autópark kezelés (8) Buszbérlés (8
 2. Ismerkedjen meg a Swift külső jellemzőivel. A webhely sütiket (cookie - kis méretű szöveges file-okat) használ a szolgáltatások biztosításához és a látogatottság elemzéséhez szükséges adatok gyűjtéséhez, amelyet Ön az oldal használatával elfogad
 3. Eredetiségvizsgálat - Szob Kinek az érdeke az eredetiségvizsgálat? A vásárlónak, mert a használt jármű vásárlása előtt meggyőződhet annak eredetiségéről, így nem kell tartania attól, hogy nem jogtiszta járművet vásárol
 4. Műszaki vizsga; Eredetvizsgálat; Webasto állófűtés márkaszerviz; Műszaki vizsgáztatás. Motorkerékpárok (L3e, L4e) Személygépjárművek (M1) Autóbuszok (M2, M3) Könnyű tehergépkocsik, van-ok (N1) Nehéz tehergépkocsik (N2, N3) Fék nélküli utánfutó 750 kg-ig (O1) Közepes, és nehéz pótkocsik, utánfutók (O2, O3, O4

TTF AUTÓ ÉS UTÁNFUTÓ CENTRUM - Autó és utánfutó

 1. Ignis. Az Ignis olyan ultrakompakt SUV, amely egyesíti az egyszerű, stílusos külsőt a sokoldalú használhatósággal. A kis, könnyen vezethető karosszéria vonalvezetése igazi egyéniséget kölcsönöz az autónak. Az Ignis felkelti az érdeklődést, és valami különleges kezdetét sugallja. Külső Belső Kényelem Teljesítmény.
 2. Rólunk. Cégünket, a Márton Autószerviz Kft.-t, Márton Károly alapította, aki már 33 éve dolgozik autószerelőként és 1998 óta saját vállalkozását működteti.Műhelyünk 2007-ben épült és Dombóváron a Köztársaság utca 17/B szám alatt található. Tevékenységünk innovatív
 3. Egy hiányzó szolgáltatást igyekszünk nyújtani a Tárnokon és környékén élőknek! Utánfutó kölcsönzés rugalmas időbeosztás mellett és olcsón vizsgáztatás , autómentés gumiszereléssel, klíma javítással, lendkerék újra mágnesezéssel és egyedi gömbfej... 47.4568834,18.9584207. Schwerer Károly. Ady Endre.
 4. SKIF - sátras utánfutó BÉRLÉSE Bérleti díj csütörtöktől - hétfőig 5.000,- Ft + ÁFA. Bérleti díj egy hétre 10.000,- Ft + ÁFA. Egyéb időszak esetén egyedi ajánlatot is adunk. A kölcsönzéshez 25.000,- Ft kaukció szükséges.... Telefon: 36/20-259-9272 és 36/20-523-743
 5. Találatok Műszaki vizsgáztatás Edelény keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Edelény közelében található autó-, motorszerviz területen dolgozó válallkozásoktól. Ingyenes, személyre szabott árajánlatok kérés
 6. i (napernyő) (az ár utánfutó nélkül értendő) 900.000,-F
 7. Kínál Guruló Faház, Újonnan Épitett Büfékocsi : Egyedi,újonnan épített,mobil,árusító faház,guruló faház, büfékocsi .Minden üzleti tevékenységre megfelelő.A felépítmény mérete 2 x 3 méter,a teljes hossz 4.5 méter,összsúly 750 kg (B kategóriás jogosítvánnyal vontatható) .A faház váza,szerkezete 5 x 10-es gerendákból készül.Minőségi lambériával.
Műszaki vizsgáztatás P1 autó 9023 Győr, Fehérvári út 25