Home

Bugaszeg jani bácsi

Eric csatornája : https://www.facebook.com/fateric11Bugaszegi Jani bácsi és a téglagaléria a Balaton déli partján található.Mintha megállt volna az élet! A. Csere János bácsi birodalma téglagalériaként és tanyaként hirdeti magát, de a két szó nem is fedi pontosan azt a rengeteg látni- és hallanivalót, amiben részünk lehet. A Balatonboglár melletti háromhektáros birtokon különleges, ritka téglákból emelt egymaga többemeletes múzeumot, emlékművet, harangtornyot, és mellette történelmi emlékparkot rendezett be az. Csere Jani bácsi birodalma, a Bugaszeg Köztársaság egy olyan különleges hely, ami nem sok van az országban. Az alapító mintegy tíz év sajátkezű munkájával, régi, többségében címeres téglákból épített várkastély-jellegű építménye egy igazi kuriózum Jani bácsi 69 éves, és nem áll meg egy percre sem.Most éppen köztársasági elnöki palotát épít (elvégre a Bugaszegi Köztársaságban járunk), míg mi körbejárjuk a hatalmas téglamúzeumot. A falakon történelmi alakok képei, és mindenütt könyv, könyv és megint csak könyv, a legrégebbi 1800-ból való A Bugaszegi csodaország titkai. Megosztom. A balatonbogláriak, és a környékbeliek mind ismerik Csere Jánost, és igazán büszkék erre. Mindenkinek van legalább egy hihetetlen története János bácsiról, vagy éppen a birodalmáról. Mint kiderült, mindegyik igaz, sőt Bugaszeg önjelölt kormányzója szívesen mesélt újakat

A balatonbogláriak, és a környékbeliek mind ismerik Csere Jánost, és igazán büszkék erre. Mindenkinek van legalább egy hihetetlen története János bácsiról, vagy éppen a birodalmáról. Mint kiderült, mindegyik igaz, sőt Bugaszeg önjelölt kormányzója szívesen mesélt újakat Valaki azt írta, hogy a Csere Jani bácsi a hatodik evangelista, mert volt, ugye, négy a Bibliában, Máté, Márk, Lukács, János, az ötödiknek a Rudolf Steinert mondják, aki az ezerkilencszáztízes-húszas években letette a maga figyelemreméltó recenzióját a vallásról, és én lennék neki a hatodik. Kicsit túlzónak érzem

2018.07.10. A bugaszegi csodavilágban jártunk, és néhány igaz bölcsességet felvettünk a világnak okulásul. Jó szórakozást! A Sonline.hu videója Bugaszegi Téglagaléria. Bugaszeg (link) Bugaszeg Balatonboglár és Ordacsehi köz található. Az egykori majorság az egyház tulajdonában volt, majd a II. világháború utáni földosztások során magánkézbe került. Ma halastó, erdő és szántóföldek terülnek el körülötte. Jani bácsi az ősök tiszteletére, magánerőből.

Bugaszeg Balatonboglártól 3 km-re, a boglári autópálya kihajtótól Szőlőskislak felé indulva az első lehetőségnél jobbra lekanyarodva egy murvás úton közelíthető meg. Aki szán rá időt, hogy megnézze Csere Jani bácsi elvarázsolt birodalmát, az egy különleges élménnyel lesz gazdagabb View the profiles of people named Jani Bácsi. Join Facebook to connect with Jani Bácsi and others you may know. Facebook gives people the power to share.. Aztán az lett az egészből, hogy rendszeressé váltak a kilátogatások, gyermekeim legfőbb kiránduló-célpontjává is Jani bácsi Bugaszege - megnézzük a kiskecskéket, és Ugrancs Pötyit - lett. A videófelvételekből filmek is kerekedtek, melyek megjárták majdnem az egész ország függetlenfilmes fesztiváljait Csere Jani bácsi birodalma, a Bugaszeg Köztársaság egy olyan különleges hely, ami nem sok van az országban. Az alapító mintegy tíz év sajátkezű munkájával, régi, többségében címeres operettszínház nézőtér tcsányi sándor önálló estje églákbólmomert elemes orrszívó épített várkastély-jellegű.

Bugaszegi Jani bácsi és a téglagaléria - YouTub

  1. Bugaszeg Köztársaság - Janibácsi betért a Bugaszegi Szépségszalonba. Related Videos. 14:2
  2. Jani bácsi munkában (2015 MJanez fotója) Szélesség N 46° 45,506' Hosszúság E 17° 38,885' Magasság: 121 m BUGASZEG Bugaszeg egy jobbára mély fekvésű terület Balatonboglár és Ordacsehi között, szelíd lankákkal, melyet az M7-es autópálya szel keresztül. A területen lévő egykori majorság - puszta - az 1940-es.
  3. Jani Bácsi nevű emberek profiljainak megtekintése. A Facebookhoz csatlakozva tarthatod a kapcsolatot Jani Bácsi nevű ismerősöddel és másokkal, akiket már..

Bugaszegi Téglagaléria és tany

Bugaszegi Téglagaléri

  1. Bugaszegi Téglagaléria és Történelmi Emlékpark - Képek
  2. Jani Bácsi Profiles Faceboo
  3. Balatonboglári Városvédő Egyesület - Bugaszeg Köztársasá

Bugaszegi Köztársaság - Repocari

  1. Bugaszegi tanya - Bugaszeg Köztársaság - Janibácsi betért
  2. GCbuga - geocachin
  3. Jani Bácsi nevű felhasználók profiljai Faceboo
  4. EO

Bugaszegi Köztársaság -

A bugaszegi Janibácsi lelkileg ráhangolódik